top of page
Notebooks.jpg

Hverdagslige notebooks, elegante og funktionelle...

Notebooks står for design, kvalitet og funktionalitet. De er moderne og elegante og tilpasser sig perfekt til enhver situation - det være sig i daglig brug eller på vigtige forretningsmøder. Vi har bogen til enhver lejlighed.

TRYK på ovenstående billede og følg linket til filmen om notebooks.

Vores notesbøger er trofaste ledsagere til optegnelser af alle slags. Med notebooks er I klar til enhver opgave. Her kan I gemme tanker, koncepter, noter, noter, regler eller skitser og let hente dem på et senere tidspunkt. 
Vi tilbyder Jer vores notebooks i 3 standardformater (A4, A5, A6) og med 3 forskellige typer dækning / kvaliteter - med softcover, indbundet eller Paradiso. Der er ingen grænser for samling af notebooks, hvad enten det er med læsetape, gummibånd, penløkke, afrundede hjørner, afrivningsperforering, arkiveringshuller, ekstra pose eller simpelthen almindelig. - tilpas Jeres notebook efter Jeres behov!

På trods af konstant fremme digitalisering er notebooks stadig et brugt værktøj dagligt til at fange tanker og ideer. Hvis notebooks udskrives med Jeres logo eller Jeres reklamemeddelelse, forbliver Jeres virksomhed i hukommelsen hver dag.

Dette reklamemateriale er ikke kun nyttigt på kontoret, det er også yderst nyttigt i fritiden eller i skolen.

bottom of page