top of page

Profilbeklædning / Arbejdstøj

Er det virksomhedens arbejdstøj, t-shirts eller sweat-shirts ? Er det løbeholdet, som mangler årets løbetøj ? Receptionen, som skal have nyt Dress.  Messetøj i alle afskyninger. Eller skal medarbejderne bare forkæles ? 

Vi har en stor kollektion af forskellig profilbeklædning & arbejdstøj. Vi passer også på miljøet !

I samarbejde med vores bedste trykkerier & broderifirmaer klarer vi opgaven.

Vi har valgt de bedste samarbejdspartnere for hos os er kun det bedste godt nok !

Ideer, muligheder & løsninger er hverdag for os og vi elsker, at lege med nye tanker og gøre tingene anderledes.

At gøre en forskel og gøre andre tilfredse. Vi kan hverken trylle eller gå på vandet, men vi kan hjælpe med til gøre en forskel.

 

EU Blomst.JPG
getimage (1).jpg
getimage.jpg
page_1.jpg
T-shirts, sweats ...
Alle modeller i t-shirts til herre, dame, børn og unisex.
Vi går op i bæredygtighed og passer på naturen.
Vi kan ikke vise alt hvad vi har her, men fortvivl ikke. Kontakt os, så vi kan være behjælpelig med at finde lige det I ønsker.
Løbekampagner, træningstøj ...

 

Alt i løbetøj, træningstøj, løbekampagner. Kontakt os så finder vi løsninger, som passer lige Jer og Jeres behov.

Vi har stort set alle mærker. 

Kontakt os så hjælper vi Jer på rette vej.

Business beklædning

 

Messetøj, tøj til receptionen eller har I bare behov for at få tøjet som passer til anledningen, så hjælper vi Jer gerne og finder den rette løsning.

Vi har et utal af muligheder og en god sans for detaljen.

Kontakt for møde og lad os hjælpe Jer.

Anchor 1
Recycle polyester.png
BCI Cotton.png
BCI Farmers.png

BCI COTTON

Vi har valgt at anvende BCI bomuld på vores PRO Wear Care serie, hvor den rå bomuld testes for pesticider inden den videre forarbejdning. EU Blomsten kræver løbende udarbejdelse af produktionstest, dokumentation og sporbarhed i modsætning til anvendelse af traditionel økologisk bomuld. BCI sikrer dig en unik bæredygtige bomuld.

BCI FARMERS

BCI (Better Cotton Initiative) verdensomspændende samarbejde mellem bomuldsfarmere, virksom-heder og organisationer. Formålet er at forbedre dyrkningen af bomuld ved at uddanne landmændene i en mere bæredygtig og miljømæssig tilgang. BCI arbejder i tæt samarbejde med bomuldsfarmere for at promovere rimelige arbejdsvilkår og gøre Better Cotton til en råvare tilgængelig for alle. Better Cotton er produceret af farmere, der bruger vand mere effektivt, tager hensyn til jorden, bruger få kemikalier, og hvor kvaliteten af bomuldsfibrene er vigtige.

RECYCLE POLYESTER

Vi arbejder udelukkende med recycled polyester med omtanke for miljøet og fokus på bæredygtighed. Den recycled polyester stammer fra PET flasker, som betyder, at polyesterne ikke er blandet med nyproduceret granulat. Genanvendt polyester fra PET-flasker og lignende affald reducerer behovet for jomfruolie og reducerer CO2-udledningen for at beskytte vores miljø.

bottom of page