top of page

ROLL-UPS GØR DIT BUDSKAB MOBILT

ROLL-UPS: MOBIL OG FLOT “REKLAMESØJLE”

Der er generelt mange fordele ved roll-ups. Særligt gode er de, hvis man har brug for en reklamesøjle, som er mobil. De vejer stort set ingenting, så hvis du jævnligt har brug for at flytte rundt på din skiltning, er det vanskeligt at finde en anden reklamesøjle, der kan konkurrere med en roll-up. Vi hjælper Jer med at få den som passer ind ved enhver lejlighed.

ROLL-UPS I ALLE AFSKYGNINGER

Vi har udarbejdet mange roll-ups gennem mange år, og de fleste gange, har det været til brug på messer eller udstillinger. En roll-up er dog ikke bare en en standardvare, da materialerne varierer afhængig af, hvor den skal anvendes.

Har du f.eks. brug for en en holdbar roll-up, som skal flyttes rundt flere gange dagligt, bør du vælge et materiale, som er meget slidstærkt.

Har du derimod brug for en stander ganske få gange årligt til et par messer, så kan vi måske finde en billigere model, der er lige så god. Uanset model og stoftype, er de er meget lette at pakke ned og transportere.

EFFEKTIV MARKEDSFØRING

En flot trykt roll-up er et af vores mest populære produkter, hvilket skyldes, at det er billig og effektiv markedsføring. På baggrund af den store anvendelighed, bliver roll-ups også ofte anvendt i forbindelse med andre former for midlertidig skiltning som f.eks. til sponsorarrangementer.

TILBUD OG KONTAKT

Udviklingen og dermed også udbredelsen af roll-ups er markant forøget gennem de seneste år, og du kan få skræddersyet din roll-up, præcis som du ønsker – mange bredder, udskiftelig kassette, tosidet, outdoor m.v. Er du i tvivl om en roll-up, er den bedste løsning til din virksomhed, så kontakt os for dialog. 

bottom of page